Ο Δημήτρης Σχοινάς μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, Διονύση, με την Καίτη Γαρμπή να είναι μία περήφανη μαμά.

Η διαφορά ύψους του Δημήτρη Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της και προκάλεσε εντύπωση, όχι μόνο η ομοιότητα με τον μπαμπά του, αλλά και η τεράστια διαφορά ύψους με την μητέρα του.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή, θέλοντας να κάνει χιούμορ, έγραψε στη λεζάντα της: «Με το γιο μου!⭐️ Παρεμπιπτόντως στη συνέντευξη που δώσαμε εγώ ήμουν ΚΑΘΙΣΤΗ κι εκείνος ΟΡΘΙΟΣ👍🏻 @dimitris.sxoinas #proudmom».

Ο Δημήτρης Σχοινάς γνώρισε στη μητέρα του την κοπέλα του

Στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν ο Δημήτρης Σχοινάς με τη μητέρα του, η Καίτη Γαρμπή υπογράμμισε «εμένα (ο γιος μου) με ρωτάει για πράγματα πιο γυναικεία, να αγοράσει τα λουλούδια του ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά του λέει άλλα… Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές. Εγώ θέλω μια κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει, να τον σέβεται! Τι άλλο θέλει μια μαμά, όλες οι μαμάδες το ίδιο θέλουμε, μια γυναίκα να αγαπάει το παιδί μας. Αυτά είναι καινούργια πράγματα για τον Δημήτρη, είναι σοβαρός. Το ξεκίνησε καλά. Ναι μου έχει γνωρίσει την κοπέλα του».

Δημήτρης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr