Ο Δημήτρης Σταρόβας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου 1963.Το αρχικό του επώνυμο ήταν Λαγαρίας, επώνυμο το οποίο είχε πάρει από την μητέρα του καθώς ο πατέρας του δεν δέχτηκε να την παντρευτεί και έφυγε απ’ αυτήν πριν εκείνος γεννηθεί.

Της: Έπη Τρίμη

Αργότερα, έλαβε το επώνυμο Σταρόβας από τον πατριό του καθώς τον μεγάλωσε και του στάθηκε ως πραγματικός πατέρας. Ο Δημήτρης έχει πει σχετικά:«Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της… τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα. “Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11 – 12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα, πήρα το όνομά του. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών.

“Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11 – 12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταροβα, πήρα το όνομα του. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών.
Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε ο πατέρας γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου.

Επαγγελματική πορεία

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές ενώ συνεργάστηκε και  με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.   Επίσης, παρουσίασε  με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την εκπομπή μαγειρικής “Νηστικό αρκούδι” στη ΝΕΤ καθώς και ο ίδιος μαγειρεύει υπέροχα. Είναι από τα βασικά μέλη της μουσικοκωμικής μπάντας “Άγαμοι Θύται” μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Θοδωρή Αθερίδη. Συγχρόνως είναι και εξαιρετικός ηθοποιός, ενώ τον διακρίνει το πηγαίο χιούμορ.

Στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του

Μια σχέση αγάπης, ένας γάμος που διαλύθηκε και αγεφύρωτες διαφορές οδήγησαν τον Δημήτρη Σταρόβα και την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια καθώς σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα δικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Από τη στιγμή που εγώ με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να συνυπάρξω ούτε μια ώρα – δεν λέω ποιος φταίει, εν προκειμένω φταίω εγώ – δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου να εισπράξει όλο αυτό το κλίμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις πάντως.

Η κόρη μου πλέον είναι 10 χρονών. Έχουμε μια σχέση ερωτική. Είναι ουσιαστική η σχέση μας, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν με φοβάται καθόλου, δεν της έχω δώσει και τέτοιο δικαίωμα. Δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα… Χωρίσαμε, άλλωστε, επί τούτου όταν η μικρή ήταν 8 μηνών». Αυτά είχε πει πριν έξι χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μάλιστα για να βλέπει την δεκαεξάχρονη σήμερα κόρη του Εβελίνα ταξίδευε πολύ συχνά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Για την σχέση με την κόρη του είπε: “Είναι περίεργη η σχέση μας γιατί δεν είμαι με τη μητέρα της. Νιώθω ότι μου κρύβει πράγματα. Πρέπει να το δουλέψω λίγο, να την πείσω ότι θα είμαι εκεί για ο,τι χρειαστεί και ότι μπορεί να μου μιλήσει για ό,τι την απασχολεί.Με την κόρη μου θα ήθελα να είμαι πιο αυστηρός παρότι δεν μου έχει δώσει δικαίωμα. Είναι ένα παιδάκι μετρημένο, κούλ. Θα ήθελα να ξέρω περισσότερα μυστικά της”.

Ο επώδυνος οικονομικός διακανονισμός

Οι δυο πρώην σύζυγοι αν και χρόνια χωρισμένοι είχαν μια αρμονική σχέση πριν τους χωρίσουν οι οικονομικές διαφορές.

Η απόπειρα να δώσουν μια λύση στις οικονομικές τους διαφωνίες έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας διένυσε μια πολύ δύσκολη φάση με τη σύζυγό του να έχει κάνει αγωγή που αυτές τις μέρες εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν ανακύψει και όλοι εύχονται η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος.

«Μια ψιλοκατάθλιψη λέω ότι έχω. Ή είχα, γιατί τώρα διορθώνομαι. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου ας πούμε. Θα μου πεις τώρα τι κάνεις; Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία. Αν παραιτήσαι γενικά… Δεν έβαζα παντελόνι, έβαζα κάτι φόρμες. Δεν με ενδιέφερε πώς θα είμαι. Αυτό είναι μια ελαφριά κατάθλιψη. Και η Άννα έπαιξε ρόλο στο να το αλλάξω. Με έχει με το μαστίγιο, τι θα βάλω, τι θα κάνω, πήγαινε να κουρευτείς. Μας έχει ευνουχίσει, αλλά εντάξει δεν πειράζει είναι για το καλό μου. Δεν είναι καθόλου ταμπού ο ψυχολόγος, ούτε είμαι πολέμιος. Το βλέπω λίγο εγωιστικά, ότι και καλά δεν μου χρειάζεται. Ξέρω πολλούς, και αυτό είναι ένα είδος ψυχανάλυσης, όταν έχεις ανθρώπους γνωστούς που έχουν πείρα ζωής και κουβεντιάζεις με φίλους, γιατί είμαι αυτής της κατηγορίας. Χωρίς την ανθρώπινη επαφή θα πάθω κατάθλιψη κανονική. Έχω ανθρώπους που συζητάμε ώρες, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας, αναλύουμε διάφορα πράγματα και αυτό βοηθάει πολύ. Το σύμπτωμα που έβλεπα ήταν η αναβλητικότητα. Αφήνεις τον εαυτό σου», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2019.

Είναι μερικές συναντήσεις περίεργες, είναι σαν να το έχεις ζητήσει και να έχει έρθει με 95% προδιαγραφές από ό,τι ζήτησες. Το ένιωσα” είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.  “Από πιτσιρικάς είμαι σχεσάκιας” είπε ο μουσικός. “Έχω χωρίσει και για τη φθορά. Με την πρώτη μου γυναίκα χωρίσαμε γιατί μας έφθειρε ο χρόνος”.

«Την Άννα μου την έστειλε ο θεός» έχει πει ο Δημήτρης Σταρόβας για τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη.

Η γοητευτική γυμνάστρια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Σταρόβα και οι δυο τους ζουν πολύ αρμονικά χωρίς μάλιστα να αποκλείουν και το γάμο που θα είναι ο τρίτος για τον καλλιτέχνη.

Η όμορφη ξανθιά γυμνάστρια βρέθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί για κάποια βραδινή εμφάνισή του και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να διασταυρωθούν οι ματιές τους με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ήταν τόσο κεραυνοβόλος ο έρωτάς τους που ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης της ζήτησε, όταν έφευγαν όλοι από το καμαρίνι να μείνει για λίγο και της είπε… ορθά κοφτά πως θέλει να γίνουν ζευγάρι.  Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Αν ήταν δική μου απόφαση δεν θα παντρευόμουν γιατί το έχω κάνει κι άλλες δύο φορές. Πιστεύω ότι στο μυαλό ακόμη και της μεγαλύτερης φεμινίστριας υπάρχει ο γάμος. Ακόμη κι αυτή θα ψάξει έναν αντρικό ώμο”.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr