Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Ιορδανίου για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, την απώλεια του πατέρα της που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει καθώς νοσηλευόταν και την εικόνα της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ιός είναι παντού στην πόλη.

Μιλώντας στο για την περιπέτειά της στο MEGA η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως “δεν το πίστευα. Στην αρχή νόμιζα ότι θα το περάσω ελαφρά, αλλά γυρνούσε σε πνευμονία γρήγορα όσο και αν πρόσεχα και έπαιρνα μέτρα και με ανάγκασε να μπω στο νοσοκομείο το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου”.

“Τώρα είμαι καλύτερα. Νοσηλεύτηκα κι εγώ σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες στο ΑΧΕΠΑ για μια βδομάδα. Ήμουν θεωρητικά από τους τυχερούς που κατάφεραν να βγουν και αναρρώνω σε απομόνωση στο σπίτι ακόμα. Διότι είναι παντελώς άγνωστος αυτός ο ιός και το τι αφήνει στον καθένα από εμάς ξεχωριστά ή το πώς τον μεταχειρίζεται τον καθένα από εμάς”, είπε η κ. Ιορδανίδου για την κατάσταση της υγείας της.

“Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου”

“Στο νοσοκομείο, στις πρώτες εξετάσεις που έκανα, στο πρώτο 2ωρο που ήμουν στο ΑΧΕΠΑ, μου τηλεφώνησαν από το Παπανικολάου ότι κατέληξε ο πατέρας μου. Οπότε ήταν όλο μαζί ένα εφιαλτικό σενάριο. Δεν μπορούσε ούτε να αντιδράσω. ‘Ημουν με πνευμονία πια και σε λίγες ώρες μέσα τον κήδεψαν. Δεν πρόλαβα ούτε να τον αποχαιρετήσω”, ανέφερε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Πηγή: newsone.gr