Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Δολοφονία Κορυδαλλού: Το γενετικό υλικό των θυμάτων βρέθηκε στο κλεμμένο όχημα στον...

Δολοφονία Κορυδαλλού: Το γενετικό υλικό των θυμάτων βρέθηκε στο κλεμμένο όχημα στον Ν. Κόσμο

52
0

Ανατροπή στην υπόθεση του αυτοκινήτου με τον βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό το οποίο αντιστοιχεί στα δύο θύματα της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό.

Συμφώνα με πληροφορίες τα δύο καλάσνικοφ, και τα τρία πιστόλια, από την βαλλιστική πρόεκυψαν ότι είναι καθαρά. Μετά από αυτήν την εξέλιξη που αφορά στο γενετικό υλικό των θυμάτων, οι έρευνες παίρνουν διαφορετική τροπή καθώς πλέον πρέπει να διερευνηθεί αν τα δύο θύματα, που ήταν γνωστοί άνθρωποι της νύχτας, έχουν σχέση με τα όπλα και αν ναι πού θα τα χρησιμοποιούσαν.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 8/6, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν το όχημα σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους. Γρήγορα κατάλαβαν ότι το Ι.Χ. είναι κλεμμένο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Αμέσως εξακρίβωσαν ότι έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό και έτσι αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του και η οποία δεν ήξερε που βρίσκεται έκτοτε το όχημα. Μάλιστα, είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία για κλοπή.

Οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του δυο Καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια εννιάρια , φυσίγγια, δυο μπετόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και δυο χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και οι αστυνομικοί παρέλαβαν τον οπλισμό.

real.gr

Πηγή: newsone.gr