Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

  • Διαβάστε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού αυτοσαρκάζεται: «Και τα δύο παιδιά με πυρετό»

«Αποχώρησα γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ»

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση; «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει ότι έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media.

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» ανέφερε η παρουσιάστρια.

in.gr

Πηγή: newsone.gr