Τους πιο «γλυκούς» πόνους και αλλαγές στο σώμα της βιώνει η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο στο instagram η Ιωάννα Τούνη σχολίασε: «Πονάω φρικά, οικτρά στη μέση, στην πλάτη, τα κόκκαλά μου, νομίζω είμαι για απόσυρση».

Και ανέφερε γραπτώς: «Επειδή στην εγκυμοσύνη αλλάζει απότομα στο σώμα της γυναίκας, ανοίγουν τα κόκκαλα και πηγαίνουν τα όργανα στο πλάι, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το μωρό, πονάς πολύ. Ειδικά στους τελευταίους μήνες. Το έχω αμελήσει πολύ, αλλά βοηθάει η γυμναστική. Σήμερα κατάφερα να κλείσω ένα μάθημα pilates», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Προσεχώς γονείς

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πλέον αντίστροφα τις εβδομάδες για τον ερχομό του γιου του. Η γνωστή influencer εξακολουθεί να βρίσκεται στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αφού κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει τι θα συμβεί μετά τον ερχομό του γιου του, αλλά και ποια θα είναι η μόνιμη κατοικία τους.

Σχέδια γάμου

Η πρόταση γάμου έγινε και επίσημα στην Βενετία, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσφέρει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην Ιωάννα Τούνη.

Λόγω της εγκυμοσύνης, πιθανόν το ζευγάρι να κάνει πολιτικό γάμο, βάζοντας σε πρόγραμμα και τον θρησκευτικό, μετά τη γέννηση του γιου τους.

Μιλώντας για την πρόταση γάμου στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραδέχτηκε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει. Δεν το ήξερε (σ.σ. η Ιωάννα). Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα», περιέγραψε για την πρόταση γάμου στην Βενετία.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr