Αρχική LIFESTYLE «Δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για...

«Δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την προσωπική του ζωή

57
0

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

Οδημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή κι αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο.

“Σαφώς υπήρξαν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Οι γονείς μου μού λένε ότι στα απλά βρίσκεται η ουσία κι ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις οικογένεια κι ότι θα καταλάβεις ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή σου. Όσο περνά ο καιρός, το έχω στο μυαλό μου. Απαντώ όποτε θέλει ο Θεός και όπως τα φέρει η ζωή… Θέλω να κάνω οικογένεια. Πιστεύω θα βρίσκω χρόνο για όλα» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Σαφώ υπήρξαν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είμαι happy με τον εαυτό μου και τα πράγματα που έχουν συμβεί, είτε είναι άσχημα ή καλά. Και για εμένα είναι δύσκολο να σκέφτομαι ότι για κάποια κοπέλα είναι δύσκολο να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

real.gr

Πηγή: newsone.gr