Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου…»: Τι λέει ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση...

«Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου…»: Τι λέει ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη

47
0

Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση την Δευτέρα 17 Απριλίου στην Ακρόπολη από συμμορία ανηλίκων.

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» είπε ο 18χρονος μιλώντας στο Star.

Παράλληλα περιέγραψε την στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε στην Πλάκα τη Δευτέρα του Πάσχα κι ενώ είχε πάει βόλτα με την παρέα του. Ενώ καθόταν σε ένα πεζούλι με τους φίλους του, δύο ανήλικοι τους πλησίασαν ζητώντας τσιγάρο. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε.

«Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη και μου ζήτησε το τσαντάκι μου. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμος, σήκωσα τα χέρια ψηλά, μετά προσπάθησα να ξεφύγω, όμως εκείνος με κρατούσε από το τσαντάκι. Του είπα “πάρε τα λεφτά” και τότε μέσα σε δευτερόλεπτα με μαχαίρωσε ελαφριά στον λαιμό ενώ την δεύτερη μαχαιριά μου την έδωσε με δύναμη στην κοιλιά».

Ο 18χρονος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του, τους γιατρούς του νοσοκομείου αλλά και τους δύο φίλους του που τον βοήθησαν τις κρίσιμες εκείνες ώρες.

Σημειώνεται ότι ο ένας  κυνήγησε τους δράστες ακινητοποιώντας τον ένα από αυτούς, ενώ ο άλλος τον βοήθησε την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω αιμόφυρτος: «Ο φίλος μου έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου γιατί έβλεπε ότι είχα αίματα και έλεγε “άνοιξε τα μάτια σου, μην τα κλείνεις, μείνε μαζί μου”, μέχρι να έρθει η Αστυνομία».

real.gr

Πηγή: newsone.gr