Ξέσπασε ο Βασίλειος Κωστέτσος με το σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Γιαννακίδη, αναφορικά με τη μεταμόσχευση καρδιάς από έναν γενετικά τροποποιημένο χοίρο σ’ έναν 57χρονο καρδιοπαθή από την Αμερική.

Όπως υπογράμμισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για την εν λόγω μεταμόσχευση καρδιάς «τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», κάνοντας έξαλλο τον σχεδιαστή μόδας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου

Βασίλειος Κωστέτσος ξέσπασμα

Συγκινημένος ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο σχεδιαστής τοποθετήθηκε στο Πρωινό για το χιούμορ του Κώστα Γιαννακίδη και μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, υπογράμμισε «η είδηση μου κίνησε το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη…», κλείνοντας την τηλεφωνική γραμμή.

Μετά από λίγη ώρα, ο Βασίλειος Κωστέτσος βγήκε πάλι στον αέρα και επισήμανε «δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ», με τον Γιώργο Λιάγκα να του ζητά συγγνώμη.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr