Η Έφη Πίκουλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στον θάνατο του συζύγου της και στην καριέρα της.

“Η Αλίκη ήταν τα πάντα για μένα, ήταν μάνα, αδερφή και μου είχε πει “σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή του αδερφού μου”. Στο τέλος ήμασταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο συνέχεια. Είχε υπομονή και μια αισιοδοξία απίστευτη. Ήθελε λίγους ανθρώπους στη σουίτα της”, τόνισε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα και πρόσθεσε:

“Μην ακούτε αυτά που λένε ότι έμπαινε ο τάδε, έμπαινε ο τάδε. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που έμπαιναν μέσα στη σουίτα του νοσοκομείου. Γνωρίζαμε από την αρχή την πραγματική αλήθεια, το ξέραμε το τέλος και το περιμέναμε. Η Αλίκη δεν είχε καταλάβει την αλήθεια, δεν την άφηναν τα αδέρφια της να καταλάβει, για να νιώσει πιο καλά. Τόσο πολύ δεν ήξερε και καλώς δεν ήξερε”.

Η ηθοποιός μιλώντας για τον θάνατο του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, υπογράμμισε: “Το σπίτι μου είναι ο χώρος που φτιάξαμε με τον άντρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη. Μετά από αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφό μου, το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου. Ασφαλώς και νιώθω μόνη, αλλά καλύπτω τη μοναξιά μου με πόλλές ασχολίες. Έχω τη θεατρική ομάδα του δήμου Βριλησσίων που σκηνοθετώ 14 χρόνια.

Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη. Η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της και το κορόιδευα τότε, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου. Τον άνδρα μου τον έχασα στα χέρια μου στις 3 τα ξημερώματα, είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο”.

Για την τηλεόραση η Έφη Πίκουλα είπε: “Είμαι χορτασμένη από την τηλεόραση και είναι επιλογή μου να μην κάνω παρόλο που υπάρχουν προτάσεις». Για τις συνεργασίες τις επαγγελματικές που είχε με τον Φώσκολο και τον Δαλιανίδη τις χαρακτήρισε πολύ δύσκολές γιατί ήταν απαιτητικοί.

Πηγή: newsone.gr