Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

217
0

Εφυγε από τη ζωή στα 62 του έτη ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος.

OΘοδωρής Ακάλεστος, με καταγωγή από την Πάρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Βύρωνα, όπου εξακολουθούσε να διαμένει. Σπούδασε στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθηνών, με εξειδίκευση στα σπάνια βιβλία. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και κάτοχος πτυχίου της ιδιωτικής σχολής SARASSOTA στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ επιχειρήσεων, αφού παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών HANDELSFACHWIRT του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου της Φρανκφούρτης.

Έχει εργαστεί ως βιβλιοθηκονόμος στη Βουλή των Ελλήνων και για είκοσι έξι χρόνια διετέλεσε αθλητικός συντάκτης και για ένα διάστημα υπεύθυνος ποιότητας της ημερήσιας εφημερίδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη «Τα Νέα». Επίσης, έχει εργαστεί ως συντάκτης και παραγωγός ενημερωτικών και μουσικών εκπομπών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και ως συντάκτης-ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA για περισσότερο από δεκατρία χρόνια.

Μέχρι σήμερα ήταν ως αθλητικός συντάκτης / σχοιαστής στη Huffpost.gr, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρεία και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ως μουσικός παραγωγός.

Το 2020 εκδόθηκε το βιβλίο του ”Το μίσος της αγάπης”, για το οποίο ο Θοεδωρής Ακάλεστος μιλούσε με ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Γεννήθηκε το 1960. Έχει έναν γιο.

real.gr

Πηγή: newsone.gr