Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή η προϊσταμένη του χειρουργείου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε συντετριμμένος, ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός Ηλίας Παλαιωχορλίδης.

Ο γιατρός κάνει λόγο στην ανάρτησή του για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο που έσπευδε να βοηθήσει τους πάντες ανά πάσα στιγμή.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα έφυγε αιφνιδίως για το αιώνιο ταξίδι. Η προϊσταμένη του χειρουργειου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

Μαρία μου, σε ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου σε μας, την υπευθυνότητα σου στη δουλειά, τη μεθοδικότητα σου. Πάντα έβρισκες τρόπο να μας λύνεις αγόγγυστα όλα μας τα προβλήματα στο χειρουργειο. Έτσι τουλάχιστον ήθελες να φαίνεται. Να μας εξυπηρετησεις όλους, χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονούμενο. Αυτό όμως σου φόρτωνε βάρος και άγχος. Το βλέπαμε στα διαλείμματα, μας το έλεγες με τα μάτια. Πονούσες…….

Μαρία έφυγες νωρίς. Από κει ψηλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προΐστασαι του Χειρουργείου. Εύχομαι στην οικογένεια σου να ζήσει και να σε θυμάται πάντα με αγάπη.

Καλό Παράδεισο Μαρία μου….

ΥΓ.Α Μαράκι, σήμερα το χειρουργείο λειτούργησε άψογα, σα να σουν εκεί, σα να μην έφυγες. Βλέπεις Μαράκι στο λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Τα λέγαμε, θυμάσαι;»

Η ανάρτηση του γιατρού της Λάρισας

Πηγή: newsone.gr