Ο Τίμος Ζαχαράτος μίλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τη Δανάη Μπάρκα

Ο Τίμος Ζαχαράτος είναι ο καινούργιος σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, τόσο για τις υπέροχες συνταγές του, όσο και για την εμφάνισή του.

Οι φήμες θέλουν τον γοητευτικό σεφ να έχει έρθει αρκετά κοντά με την παρουσιάστρια, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν τις έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής.

Πρόσφατα, ο Τίμος Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον Γιάννη Τσιούλη αναφερόμενος στη Δανάη Μπάρκα και τη χημεία τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα τη Δανάη»

Συγκεκριμένα, ο Τίμος Ζαχαράτος δήλωσε: «Υπάρχει χημεία σε όλο το πλατό, ένα απίστευτο κλίμα που λίγες φορές πραγματικά έχω συναντήσει στη ζωή μου. Η Δανάη είναι ένας άνθρωπος που δεν θα σε φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Έχει απίστευτο χιούμορ και αυτό βγαίνει προς τα έξω και την ώρα της μαγειρικής. Χαίρομαι πάρα πολύ που την έχω γνωρίσει και είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της εκπομπής».

Η απόφαση να ασχοληθεί με την μαγειρική

Ο 31χρονος Τίμος Ζαχαράτος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το Παρίσι όπου και εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Μάλιστα, στο Παρίσι βρέθηκε στο πλευρό του Joel Robunchon, που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος chef του 20ου αιώνα και είναι ο πρώτος chef στον κόσμο με τα περισσότερα αστέρια Michelin.

«Την απόφαση να ασχοληθώ με τη μαγειρική την πήρα σε μία ηλικία όπου κατάλαβα ότι η μαγειρική και η ενασχόληση με το φαγητό, είναι αυτό που με γαληνεύει. Ήταν η μόνη «δουλειά» (δεν το είδα ποτέ ως δουλειά) στην οποία δεν κοίταζα πότε θα περάσει η ώρα για να φύγω.

Στα εφηβικά μου χρόνια, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί, και ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι που «έβγαζε» μία πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού μου. Σίγουρα μέσα μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μαγειρική από πολύ νωρίς», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του για την απόφαση να μπει στον χώρο της γαστρονομίας.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr