Αρχική LIFESTYLE «Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις…»: Η απάντηση του...

«Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις…»: Η απάντηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το «κακόψυχος»

26
0

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», είχε αναφέρει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια».

Μέσα από το Happy Day, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έδωσε σήμερα νέα απάντηση. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με ρώτησαν και απάντησα. Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων. Δεν έχω προηγούμενα μαζί του, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Με τη φρασεολογία του, η εικόνα του καλού παιδιού της τηλεόρασης πήγε περίπατο. Μεγαλώνοντας, ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος, προσπαθώ όσο μπορώ να μη γίνω το δεύτερο. Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος, ρωτήστε τη μητέρα μου ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

real.gr

Πηγή: newsone.gr