Στην υπόθεση της Πάτρας με την οποία έχει ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε μια διαδικτυακή συνομιλία που είχε στο Τwitter.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στο φως κάποια στοιχεία που ήρθαν στα χέρια του αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο σύντομα να δούμε κι άλλες συλλήψεις.

«Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που είχε τα ένσημα κάποιου εκ των εμπλεκομένων. Τα τελευταία χρόνια είχε μόνο 14 μήνες ένσημα. Όταν έχεις τρία παιδιά και έχεις 14 μήνες ένσημα και θες κάποια έξοδα μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3.500 χιλιάδες ευρώ, αγοράς μηχανής κλπ… Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα, από που υπήρχε, οφείλουν να το βρουν. Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον. Και μη ξεχνάτε ότι στην κατάθεσή του στηρίζει τη Ρούλα αυτή τη στιγμή. Ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του τη στηρίζει. Είναι ένα μήνυμα ότι, «Κοίτα, εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου. Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν το ανοίγω». Μήνυμα της έστειλε. Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο, αυτά τα οποία λέει: «Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί». Ε, δε δένουν αυτά τα πράγματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα» είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr