«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», τραγούδησαν στο 3ο live του J2US η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Τζέιμς Καφετζής με…αμφιλεγόμενη επιτυχία.

Γιατί, παρόλο που η βαθμολογία που συγκέντρωσαν από την κριτική επιτροπή δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή (26 βαθμοί), το κοινό ψήφισε και τους ανέδειξε ως το πιο αγαπητό ζευγάρι της βραδιάς!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο πρώην Survivor Τζέιμς Καφετζής έδειξαν να απολαμβάνουν την ερμηνεία τους on stage, αλλά και να ξεχωρίζουν με την εμφάνισή τους.

H γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα live του J2US, τη χημεία με τον Τζέιμς Καφετζή και τα επόμενα σχέδιά της.

«Περνάμε πάρα πολύ όμορφα στο J2US. Τα vibes είναι πολύ θετικά και έχουμε αρχίσει να δένουμε ωραία σαν παρεάκι. Με τον Τζέιμς έχει πολύ γέλιο. Είναι όλα καινούργια. Εμείς προσπαθούμε και είμαι σίγουρη ότι θα εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο», είπε αρχικά.

Σχετικά με την πρωτιά και τους μεγάλους νικητές στο J2US, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν ξεκινάω κάτι το πάω βήμα βήμα και προσπαθώ να απολαύσω το ταξίδι.»

Όταν ρωτήθηκε για τον αν βρίσκει τον Τζέιμς καλό μαθητή, απάντησε μοναδικά:

«Ναι, ο Τζέιμς είναι καλός μαθητής, όταν θέλει. Δεν έχει σκοπό να γίνει τραγουδιστής. Είμαστε εκεί και για το φιλανθρωπικό κομμάτι. Έχουμε πάει στο J2US για να περάσουμε καλά και να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον όμορφο σκοπό και μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε αυτό.»

Η Ειρήνη παραδέχτηκε ότι η κοινή τους εμπειρία με το Survivor βοήθησε στο να δημιουργηθεί πιο γρήγορα μια οικειότητα. Σχολίασε συγκεκριμένα:

«Όσοι έχουμε δοκιμαστεί σε αυτήν την εμπειρία, μόνο αυτοί μπορούμε να καταλάβουμε τι έχουμε βιώσει. Όσο περνά ο καιρός ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα κοινά με τον Τζέιμς και όλα νομίζω είναι καλά.

Περνάμε όμορφα και ελπίζω να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα.»

*Με πληροφορίες από okmag.gr

in.gr

Πηγή: newsone.gr