Για το bullying έχει υποστεί τόσα χρόνια για την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε η Ειρήνη Ψυχράμη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της στο συγκρότημα «Hi-5», την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας αλλά και για τον γιο της, Χρήστο – Νεκτάριο.

«Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση δεν ήταν ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό είναι η μισή μου ζωή. Από το σχολείο δηλαδή.  Με το που μπήκα στο συγκρότημα, στις Hi-5 υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις. Ότι πρέπει να κάνω κάτι, να χάσω κιλά, να κάνω λιποαναρρόφηση. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου για την μουσική».

Στη συνέχεια η Ειρήνη Ψυχράμη περιέγραψε όμως πως της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της, λέγοντας: «Μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας μου έκανε πρόταση γάμου. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί τα Χριστούγεννα, καθόταν σε ένα σκαμπό με πήρε αγκαλιά, μετράγαμε αντίστροφα την αλλαγή του χρόνου και όταν ήρθε το 2019, μετά την αντίστροφη μέτρηση, μου έβγαλε το δαχτυλίδι και του είπα κατευθείαν “ναι”».

H Ειρήνη Ψυχράμη, αναφέρθηκε και στον δίχρονο  γιο της, τον  Χρήστο – Νεκτάριο: «Η ζωή μου μετά την γέννηση του γιο μου είναι φωτεινή, λαμπερή είναι πολύ όμορφη και θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά».

Πηγή: newsone.gr