Η Ειρήνη Σκλήβα το 1996 στέφθηκε Μις Κόσμος, όμως η πιο σημαντική στιγμή της ζωής της ήρθε με την απόκτηση της κόρης της Μαριτίνας που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, είναι πολύ όμορφη, έχοντας πάρει χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό πατέρα της, τον επιχειρηματία Χυδήρογλου με τον οποίο όμως δεν ζει πια μαζί αφού οι γονείς της χώρισαν πριν από λίγα χρόνια και μάλιστα όχι και με τόσο ήρεμο τρόπο.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όμως ως γονείς φρόντισαν ώστε όλο αυτό να μην αγγίξει ούτε στο ελάχιστο την κόρη τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Η Μαριτίνα λοιπόν έγινε 18 ετών και οι δικοί της φρόντισαν να το γιορτάσουν όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι που μόλις ενηλικιώνεται!

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε η περήφανη μαμά της, το πάρτι που διοργάνωσε για τα 18α γενέθλιά της ήταν πράγματι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και τα είχε όλα.

Εντυπωσιακή τούρτα, έγινε κοντά στη θάλασσα, η εορτάζουσα έλαμπε από ομορφιά ενώ τα δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό την ώρα που έσβηνε τα 18 κεράκια της, ήταν πράγματι ιδιαίτερα φαντασμαγορικά.

Η Μαριτίνα η οποία λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και είναι και «αμαζόνα» αφού είναι αθλήτρια της ιππασίας και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις το επόμενο διάστημα αναμένεται να αφοσιωθεί στις σπουδές που θα επιλέξει να κάνει όμως προς το παρόν διανύει ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Πηγή: newsone.gr