Ψεύτικο γάμο έκανε μία κοπέλα, η Έισλι, από τη Μ. Βρετανία, προκειμένου να κάνει τον πρώην της να ενδιαφερθεί και να γυρίσει πίσω.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσε τον ψεύτικο γάμο της και για να είναι πειστικός και σωστός, πλήρωσε μέχρι και φωτογράφο, ο οποίος τράβηξε μερικές φωτογραφίες με τον γαμπρό.

Εκτός από ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, συνοδευόμενο από πέπλο και επαγγελματικό μακιγιάζ, φωτογραφίστηκε κρατώντας ένα τεράστιο μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, αλλά και με το άλογο, που προφανώς την μετέφερε στην εκκλησία.

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο γαμπρός και έτσι τράβηξαν μερικά δυνατά ενσταντανέ όπως αγκαλιασμένοι, δίπλα στη γαμήλια τούρτα, παίζοντας κάτι στο πιάνο.

Ψεύτικο γάμο αλλά χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα

Όλες αυτές οι προετοιμασίες της κόστισαν μια περιουσία και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, αφού ο πρώην της είδε τελικά τα stories της, αλλά δεν της έστειλε ποτέ μήνυμα.

Ωστόσο, όπως έγραψε ένας χρήστης του TikTok και να ήθελε να της στείλει, μπορεί να μην το έκανε όταν είδε ότι παντρεύτηκε και προχώρησε στη ζωή της.

Ψεύτικο γάμο για να γυρίσει ο πρώην

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr