Το μήνυμα της ηθοποιού για την περιπέτειά της

Ένα απίστευτο περιστατικό θέλησε να καταγγείλει το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Έλενα Ασημακοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας σε ανάρτηση που έκανε περιέγραψε τον τρόμο που έζησε με έναν επίμονο θαυμαστή ο οποίος έφτασε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού της με την ίδια να αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η ανάρτηση της ηθοποιού
«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος που δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο.. Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ήρθα να σε γνωρίσω.

Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη και ετοίμαζα παραγγελίες του Eshop. Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να του ανοίξω για να μου μιλήσει.

Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία. Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν. Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε.

Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε όχι είναι … ΌΧΙ».

Elena_Asimakopoulou
Elena_Asimakopoulou1

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr