Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση είχε κάνει εις βάρος του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απορρίφθηκε.

Μιλώντας στη «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του γνωστού κομμωτή, Τέλλος Αγαπηνός, αποκάλυψε τι έχει συμβεί μεταξύ του πρώην ζευγαριού και σημείωσε ότι ο πελάτης του «δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν».

Είπε χαρακτηριστικά

«Η αγωγή αυτή απορρίφθηκε, εκκρεμεί βέβαια η κεντρική αγωγή που είχε κάνει η κ. Χριστοπούλου στον κ. Καλλίτση, η οποία πρωτοδίκως δεν τη χειρίστηκε το γραφείο μας. Η απόφαση ήταν να λάβει η κ. Χριστοπούλου από τον πρώην σύζυγό της 90.000 ευρώ. Εμείς με το που αναλάβαμε, ασκήσαμε έφεση και αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου.

Κατόπιν της πρωτόδικης απόφασης, αφού ανέλαβε το γραφείο μας την υπόθεση άσκησε πρώτον έφεση και επιπλέον καταθέσαμε μήνυση σε βάρος της κ. Χριστοπούλου και των μαρτύρων για το αδίκημα της απάτης. Η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες έχουν διωχθεί σε βαθμός κακουργήματος για το αδίκημα της απάτης.

Το πλαίσιο ποινής είναι μέχρι δέκα έτη στην κακουργηματική απάτη. Την μήνυση την κάναμε γιατί θεωρήσαμε ότι υπήρξαν απατηλά μέσα σε βάρος του δικαστηρίου. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η αστική δικαίωση του Πάνου Καλλίτση, διότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν».

Πηγή: newsone.gr