Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας για τις σχέσεις, τον σύντροφό της αλλά και την ενέδρα που δέχθηκαν με τον πρώην σύζυγό της πριν από χρόνια. Παράλληλα, αποκαλύπτει για ποιο πράγμα έχει μετανιώσει στη ζωή της

Μιλώντας στην εκπομπή “Έλεος!” του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια, σημείωσε αναφορικά με τις σχέσεις: “Ζηλεύω τους ανθρώπους που χωρίζουν ωραία και τους μένει η αγάπη… Ζηλεύω πάρα πολύ αυτό το πράγμα, τρελαίνομαι. Όταν αφιερώνεις ζωή, χρόνια, ωραία χρόνια της ζωής σου σ’ έναν άνθρωπο, σε μια σχέση, κοιτάς πίσω και λες “αλήθεια το έχω κάνει αυτό εγώ;”…

Όσο γιατί έμενε τόσο καιρό απάντησε με ειλικρίνεια “Γιατί ήμουν βλαμμένη

Για την επίθεση που δέχθηκαν με τον Πάνο Καλλίτση, είπε: “Γυρίζαμε από τη δουλειά, την κοινή μας εργασία τότε, με τον πρώην σύζυγό μου. Μας την είχαν στημένη, ενέδρα… Μας την έπεσαν δύο με κουκούλες, όπλα και μπήκαν και αυτοί παράλληλα… Έγινε όλο αυτό. Ζήσαμε και οι δύο γιατί ήμασταν και οι δύο εκεί. Δεν υπήρξε κάποιος θεατής και κάποιος πρωταγωνιστής όπως δυστυχώς υπάρχει η εντύπωση… Φάγαμε και οι δύο τη σφαίρα, εγώ έφαγα την πρώτη, παλέψαμε και οι δύο για τη ζωή μας.”

Ενώ για τον σύντροφό της σημείωσε: “Είμαι με έναν άνθρωπο που γουστάρω, με τα πάνω μας και τα κάτω μας, τα νορμάλ, τα φυσιολογικά, δηλώνει φούρναρης γιατί είναι φούρναρης. Έχει κάτι μαγαζιά με την οικογένειά του”, είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί, λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος, όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα. Κι αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό. Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ… Μου λείπει, κάθε μέρα” αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsone.gr