Η Έλενα Γκρέκου, η πρώην σύζυγος του Βαλάντη, μίλησε για τον τραγουδιστή, τα ξεσπάσματα που έχει στο Survivor, αλλά και τα φιλιά που έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day.

Είναι λογικό να έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, μπορεί όντως να έχει συμβεί κάτι και να έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό. Γενικότερα, ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές. Δηλαδή η Μυριέλλα πιστεύω ότι όντως τον έχει βγάλει από τα ρούχα του και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο. Και μένα δε μου αρέσει αυτό που βλέπω. Θα πάρω το μέρος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησε αυτή η κοπέλα» ανέφερε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

«Το Survivor το παρακολουθούν και μικρές ηλικίες. Το να ερωτοτροπούν μπροστά στην κάμερα δεν είναι σενάριο, ούτε βλέπουμε κάποιο σίριαλ. Βλέπουμε ένα παιχνίδι. Όταν είδαμε αυτή τη σκηνή, σοκαριστήκαμε. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό και θεωρώ ότι είναι στημένο από τη μία πλευρά, ίσως από την κοπέλα. Να παίζει θέατρο είναι κακό» συνέχισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στο αδιανόητο παραλήρημα του Βαλάντη εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή, η Έλενα Γκρέκου σημείωσε πως «όντως βγήκε εκτός εαυτού, ήταν τρομερά οξύθυμος, όμως εγώ δε θα κρατήσω αυτό. Θα κρατήσω γενικά την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω. Δε ξέρω αν ήμουν εγώ μέσα πώς θα αντιδρούσα. Επειδή είμαι πολύ ηθική στη ζωή μου και έχω και ένα παιδί και προσέχω πάρα πολύ, είναι πολύ μακριά από τα δικά μου τα δεδομένα, δε θα το έκανα ποτέ. Ειδικά αν είχα και σχέση έξω, που από ό,τι ξέρω έχει».

in.gr

Πηγή: newsone.gr