Λίγο πριν την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή μέσα από την συχνότητα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στον προσωπικό της παράδεισο, την αγαπημένη της Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα, η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, περνά τα καλοκαίρια της έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Ως λάτρης των social media φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ειδικά φέτος το καλοκαίρι η μικρή κόρη της παρουσιάστριας, Μαρίνα, έχει την τιμητική της στις αναρτήσεις της τρυφερής μαμάς Ελένης Μενεγάκη.

Από αυτή που τη δείχνει ως kids manager στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του μπαμπά της; Από εκείνη που τη δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα στο σκάφος; Εκείνη που τη δείχνει στην αγκαλιά της μητέρας της Ελένης; Ή εκείνη που τη δείχνει στην αγκαλιά του αδερφού της, Άγγελου.

Φέτος πραγματικά ήταν η χρονιά της μικρής και εμείς είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει ομορφύνει και πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς της.

Γιατί μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της όμως τα χείλια και το γέλιο της, μας θυμίζουν πολύ την μαμά της και κάποιες φορές τον μπαμπά της.

Πηγή: newsone.gr