Λαμπερή, άμεση, χαμογελαστή και γλυκιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που εκατομμύρια τηλεθεατές υποστήριζαν για χρόνια και λάτρευαν να βλέπουν.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών και τους προσκάλεσε στο δικό της ενώ το σίγουρο είναι πως πρόκειται για την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια στη χώρα, έχοντας διανύσει άπειρα… χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Και παρότι η γοητευτική παρουσιάστρια δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, είχε παραχωρήσει την πρώτη της στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Alpha, όταν είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη από τον ΑΝΤ1 στον Αlpha.

Όμως, κάποια στιγμή τα πράγμα… σκλήρυναν μιας και υπήρξε ερώτηση που δυσκόλεψε ελαφρώς την «ωραία Ελένη», αν και απάντησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε το εξής: «Η γνώμη σου ποια είναι για τον εαυτό σου, ότι είσαι νοστιμούλα; Είσαι νοστιμούλα; Είσαι σέξι;»

Και αυτή είναι η στιγμή που ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών «στρίμωξε» την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το τι απάντησε η ίδια, είχε εξηγήσει το ακόλουθο: «Τι θες να σου πω; Πώς με βλέπω στον καθρέφτη αν μου αρέσει αυτό που βλέπω; Δεν είμαι νοστιμούλα; Εγώ νομίζω πως το μεγαλύτερό μου προσόν είναι ότι είμαι χαριτωμένη. Θεωρώ πως έχω ένα ωραίο πρόσωπο, ότι είμαι χαριτωμένη, είμαι γλυκιά και για αυτό με βλέπουν ανταγωνιστικά».

Πηγή: newsone.gr