Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Ελένη Πέτα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μουσικός μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε την περίοδο της πανδημίας αλλά και για την καριέρα της.

«Με τον άνδρα μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Συναντηθήκαμε πριν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και αρχικά ήταν από τη δική του πλευρά. Εμένα με κέρδισε στην πορεία. Είναι μια σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από δυσκολίες και μέσα από διαφορές», είπε αρχικά.

«Έχουμε περάσει πολλά μαζί»

Για τον αν υπάρχει κατανόηση λόγω του κοινού επαγγελματικού χώρου: «Είναι ένας σπουδαίος μουσικός. Κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Δεν μπλέκουμε».

«Δεν είναι εύκολη η καθημερινότητα. Με τον Κώστα έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και έχουμε περάσει από διάφορα στάδια. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο η σχέση προχωράει», σημείωσε.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην καριέρα της τόνισε: «Αισθάνομαι τυχερή για την πορεία που έκανα. Παρόλο που βγήκα σε μια δύσκολη εποχή, το ’90, που τότε υπήρχε άνθιση του λαϊκοποπ όπου εγώ δεν έβρισκα θέση».

«Ήταν πολύ δύσκολο»

«Δεν είχα ποτέ μεγάλες προσδοκίες οικονομικά. Δεν ήθελα τα λούσα. Ήθελα την υγεία μου και όλα τα άλλα είναι ρευστά», πρόσθεσε.

Για την καραντίνα, ανέφερε: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, πολύ δύσκολο. Συνέπεσε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στην οικογένειά μου, ήμασταν κλεισμένοι σε ένα νοσοκομείο».

«Ξεκινάμε με την Ηρώ, όλα τα Σάββατα του Νοέμβρη στον Σταυρό του Νότου. Με την Ηρώ κλείνουμε 20 χρόνια από την τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει», κατέληξε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr