Πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Open είναι η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια που μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα θα κάνει όπως φαίνεται το μεγάλο comeback.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα (14/5) το πρωί στην εκπομπή «Happy Day», η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται με το ένα πόδι στο Ανοιχτό Κανάλι και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει την πρωινή ζώνη για την περίοδο του καλοκαιριού. «Η Ελένη Τσολάκη συζητά με το Open και αρχικά συζητά για να κάνει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού, αυτό δηλαδή που είχαν κάνει πέρυσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η εκπομπή θα βγει στην αέρα μετά το τέλος της σεζόν για την Καινούργιου. Ήδη αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται μπρος και πίσω από τις κάμερες», ανέφεραν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν:

«Υπάρχει όμως ένα αγκάθι, μια πολύ βασική προϋπόθεση που βάζει η Ελένη Τσολάκη για να επιστρέψει στην τηλεόραση και κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ λογικό. Βάζει λοιπόν την προϋπόθεση στο διετές συμβόλαιο που συζητά να υπάρχει μέσα και το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τον χειμώνα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr