Θέση για το φριχτό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά πήρε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, επιβεβαιώνοντας ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη με κάποιους να μην διστάζουν να ζητούν ακόμη και την εσχάτη των ποινών, επαναφέροντας μια συζήτηση που θεωρείτο ότι η ελληνική κοινωνία έχει «κλείσει» εδώ και χρόνια.

Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η παρουσιάστρια, συναισθηματικά φορτισμένη ούσα και μητέρα ενός μικρού παιδιού, μίλησε με θυμό και οργή για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Σκέφτομαι συνέχεια τον Μπάμπη, την Καρολάιν, τη Λυδία και αναρωτιέμαι αυτά τα αποβράσματα που προκάλεσαν αυτό το χάος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις τι σκατά αισθάνονται. Και μετά με ρωτώ: Τι τιμωρία τους αρμόζει; Και απαντώ: Ψόφος. Βασανιστικός, σάπιος, βλοσυρός ψόφος. Μόνο να γλυτώσει έχει η κοινωνία από τέτοια περιττώματα. Ψόφος ρε, ψόφος» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

Μάλιστα, η ίδια επιμένει και επανέρχεται με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση, στην οποία αναφέρεται στη θανατική ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, η θανατική ποινή καταργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1993 από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου (υπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κουβελάκης, νόμος 2172/1993, άρθρο 33, παράγραφος 1, ΦΕΚ Α΄ 207), κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνταγματική αναθεώρηση του 2001.

Όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν πλέον καταργήσει την θανατική ποινή, αλλά συνεχίζει να εφαρμόζεται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, και πολλά κράτη του μουσουλμανικού κόσμου.

Δείτε τη δεύτερη ανάρτηση από την Ελεωνόρα Μελέτη

Πηγή: newsone.gr