Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κρατάει την προσωπική της ζωή, όπως και το γάμο της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι, ως νιόπαντρη με τον Σπύρο Δημητρίου, διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις στη προσωπική της ζωής, όχι όμως και στα επαγγελματικά της, καθώς ο κορονοϊός έχει χτυπήσει τον κλάδο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, θέλοντας να προστατεύσει τα προσωπικά της, κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον θρησκευτικό της γάμο και να γίνει γνωστός αφού είχε τελεστεί.

Για ποιο λόγο η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν ήθελε να μοιράζεται ιδιωτικές στιγμές

«Καλώς ή κακώς, η προσωπική μου ζωή δεν έμεινε απόλυτα κρυ­φή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να μην ήξερε κανείς τίποτα. Δεν έχω κανένα θέμα με όποιον επιλέγει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, απλώς με βά­ση τις δικές μου αξίες θεωρούσα ανέκαθεν πως θα μοιραζόμουν τις ιδιωτικές μου στιγμές με τον κόσμο μόνο όταν αναγνώριζα ότι με δένει κάτι πιο ουσιαστι­κό με κάποιον άνθρωπο. Και δεν το λέω μόνο για το παρόν», υπογράμμισε σε συνέντευξή της.

Το νεοκλασικό σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο κέντρο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έχουν στεγάσει τον έρωτά του σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το εσωτερικό του σπιτιού τους, είναι ελάχιστες, ωστόσο, μπορούμε να πάρουμε μία μικρή γεύση.

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr