Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν από 20 χρόνια, στην ευλάβεια με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού καθώς και στην προσωπική της ζωή.

“Επισήμως, για τα χαρτιά, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark.

“Έχω άσθμα από τριών χρόνων και έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν περίπου δύο εβδομάδες εκεί και ήμουν στην εντατική για τρεις μέρες. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω και ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ. Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου”, σημείωσε.

“Η Έλλη δείχνει σε υπέρτατο βαθμό τα συναισθήματά της όπου θέλει. Είμαι πάρα πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος. Γενικά σαν άνθρωπος στους φίλους μου είμαι πάρα πολύ εκδηλωτική και καραγκιόζης με την καλή έννοια, μου αρέσει να κάνω πλάκα, αυτοσαρκάζομαι… Δεν αφήνω εύκολα να με πλησιάζουν και ίσως από κάποιους να θεωρηθώ ξινή μερικές φορές, ιδίως στο παρελθόν”, δήλωσε, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε:“Το lockdown με βρήκε μόνη. Στη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν προσωπικά. Πού να τον γνωρίσω; Θα ήθελα μία σχέση αλλά λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο”.

Πηγή: newsone.gr