Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ενές Καντέρ: Αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα

Ενές Καντέρ: Αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα

357
0

«Για εμένα, η Ελλάδα και οι Ελληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Ενές Καντέρ δεν διστάζει να ξιφουλκεί σε βάρος του Ταγίπ Ερντογάν. Έτσι και τώρα ο δημοφιλής Τούρκος NBAer,  πήρε το μέρος της Ελλάδας στο ζήτημα του μεταναστευτικού στο Αιγαίο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, αποκάλεσε τον Ερντογάν «νταή δικτάτορα».

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν κατά της χώρας μας, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για τους πρόσφυγες. «Οσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Εθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μου. Ο Ερντογάν τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ενές Καντέρ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους σε βάρος του Τούρκου Προέδρου.

Στη συνέχεια έδωσε ένα «ηχηρό χαστούκι» στον Ερντογάν και σε όσους λένε πως η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν αντιμετωπίζουν σωστά τους πρόσφυγες: «Για εμένα, η Ελλάδα και οι Ελληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή», είπε.

Σημειώνεται πως ο Ενές Καντέρ ποδοπάτησε φωτογραφία του Τούρκου προέδρου στην εκδήλωση που βρέθηκε, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αποστροφή του στον Ερντογάν, που τον κρατά μακριά από τη μητέρα του για πάνω από επτά χρόνια.

real.gr

Πηγή: newsone.gr