Γιάννης Μπέζος: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” του ΣΚΑΪ και στην Μαρία Μπακοδήμου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του επιλογή να ολοκληρώσουν επιτυχημένες σειρές τον κύκλο τους, παρά την διάθεση των σταθμών προβολής τους, καθώς και στην γνώμη των άλλων.

Γιάννης Μπέζος: Όσα είπε στην εκπομπή

Ειδικότερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σημείωσε πως «έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι “Είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους” και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με νοίαζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ». Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε έμμεσα από τον δημοφιλή καλλιτέχνη μια φωτογραφία ή μια σέλφι, με την αντίδραση του να είναι απολαυστική.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

 Enimerotiko.gr 

Πηγή: newsone.gr