Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είχε χτίσει -ή προσπαθούσε τουλάχιστον- την εικόνα του «εθνικού σωτήρα της χώρας» δημιουργώντας ένα αφήγημα μέσω του οποίου κατάφερνε να αποσπά χρήματα και να φτιάξει στρατό ανθρώπων που ζούσαν και ανέπνεαν για εκείνον, πιστεύοντας ότι είναι ο γιος του Απόλλωνα που θα τους σώσει, είναι εδώ.

Είναι ξανά μαζί μας.

Ο κ. Σώρρας έκανε, μετά από περίπου δυόμισι χρόνια στη φυλακή, επανεμφάνιση. Μα πού αλλού; Στο πλευρό των οπαδών του…

Σε μια εξοχική, λοιπόν, κατοικία στο Λαγονήσι -με ντεκόρ φοίνικες, πλαστικές καρέκλες και ένα μπλε πανό απλωμένο, πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση, περιστοιχιζόμενος από τους κοστουμαρισμένους δίμετρους σωματοφύλακες.

«Θα δοκιμαστεί η ένωσή μας, που σημαίνει, ενωθήκαμε και τώρα ενώνουμε την ένωση. Το Αιγαίο με όλους. Ουσιαστικά είναι επικράτεια» ακούγεται να λέει ο Αρτέμης Σώρρας σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

Αν και ο ίδιος υποσχέθηκε να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος και μπήκε φυλακή για απάτη, κατάφερε να ξαναμαζέψει εκατοντάδες πιστούς του οπαδούς.

Μιλώντας από το… μπαλκόνι στους οπαδούς του που μαζεύτηκαν στο Λαγονήσι να τον ακούσουν, είπε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε φυλακή, μας φυλακίσανε. Ο λόγος; Γιατί η αλήθεια του δικαίου ήταν παρόν (sic) και θέλαμε να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μέσα σε ένα πραγματικό αξιακό που είναι η ίδια μας η ύπαρξη. Δεν φοβήθηκε κανένας και κάτσατε στις θέσεις, τουλάχιστον όσοι έκατσαν. Όσοι μας πέταξαν τα παπούτσια, καλώς να το κάνουν, δεν μας ενδιαφέρει. Είμαι περήφανος για όλους σας και εσείς για το ίδιο το έργο. Πάνω από όλα είναι ο ίδιος ο σκοπός. Το μήνυμα είναι πολιτικό γιατί υπάρχουν πολίτες. Εμείς αναβιώνουμε τον ίδιο τον πολίτη».

Πηγή: newsone.gr