Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν τα ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος πονοκέφαλος για τον ΣΚΑΪ είναι το Top Chef. Το ριάλιτι μαγειρικής που σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φαίνεται ότι θα ρίξει αυλαία όταν θα είναι έτοιμο το Survivor.

Αυτό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα εξαρτηθεί από τον Ατζούν και τη χρονική στιγμή που θα είναι έτοιμος να στείλει Μαχητές και Διάσημους στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor το οποίο όπως φαίνεται θα επιστρέψει νωρίτερα στις οθόνες μας για να καλύψει το κενό.

Όσον αφορά την απογευματινή ζώνη, δημιουργούνται ερωτηματικά για την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται». Παρόλο που οι ιθύνοντες στον ΣΚΑΙ είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δεν είναι σίγουρο ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν υπάρχουν δύο εκπομπές που διεκδικούν τη θέση της. Η μία είναι ένα… περίεργο μαγειρικό ριάλιτι προερχόμενο από την Τουρκία και η άλλη η εκπομπή «My Style Rocks».

Επικρατέστερο ανάμεσα στα δύο, ειδικά μετά την αποτυχία των φετινών ριάλιτι μαγειρικής, είναι το δεύτερο σενάριο, με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου να είναι το φαβορί για την παρουσίαση.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr