Η Ολυμπιονίκης ανέβασε μια φωτογραφία της από το παρελθόν και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο παραδέχτηκε ότι από μικρή ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Ολυμπιονίκης  ανέβασε μια φωτογραφία της από το παρελθόν και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο παραδέχτηκε ότι από μικρή ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

«Όταν ήμουν μικρη ακουγα συχνα απο την οικογενεια μου,αλλα και τους γύρω μου να μου λένε …οτι είμαι το μάυρο πρόβατο .. Ατιθαση , Πεισματάρα..Επιπόλαιη , στο Κόσμο μου Εγωιστρια και άλλα πολλα τέτοια…

Τελικα κατεληξα μέσα στα χρόνια οτι είχαν δίκιο .. όντως ήμουν το μάυρο προβατο …
και τωρα πραγματικά ευγνωμωνω γιαυτό ….γιατι μέσα απο αυτό το μαύρο σκόταδι ….βρήκε χώρο να ανατέιλει ο ήλιος μου ..

Αν είσαι εφηβος φίλος μου η εφηβη φίλη μου θα σου μοιραστώ κάτι ..

Ειναι σημαντικό να στηρίζουμε την μοναδικότητα μας ακόμα και αν για τους γύρω μας η ευκολη λύση είναι να μας βάλουν μια ταμπέλα ή 10 ταμπέλες..

Ομως επίτρεψε να συνδεθείς με το καλό που έχεις ερθει να κάνεις στην Γή . Συνδέσου με την μοναδική αποστολή που φέρει το δαχτυλίκό σου αποτύπωμα και αν δεν ξέρει ποιο είναι ακόμα..ζήτησε απο καρδιάς καθοδήγηση .. και αν ολα μοιάζουν ομίχλη η βροχή σε αυτή την φάση της ζωη σου μην τρομάζεις…..συντομα θα στέκεσαι σαν ουράνιο τόξο στο κόσμο.. Επίτρεψε να παραμεινεις στα χρώματα που έχεις μέσα σου.. Γιατι εκει είναι ,,και απλα περιμένουν να τα κοιτάξεις.

Καλημερα ηλιόλουστοι φίλοι μου
Σας είπα σήμερα ποσό σας αγάπω ?»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου:

in.gr

Πηγή: newsone.gr