Ακόμα μια καταγγελία εναντίον των εγκληματικών κυβερνητικών ισχυρισμών, έρχεται να προστεθεί σε όσες μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια , με δηλώσεις που πραγματοποίηση στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ κατήγγειλε την Ελληνική Πολιτεία για την στάση που επέδειξε στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας.

«Άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια» ανέφερε ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ λίγο πριν τον διακόψει εντελώς άγαρμπα  ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος.

Όπως δήλωσε ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ: «Η βοήθεια εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη σε σχέση με το μέτρο και την έκταση της φωτιάς. Ευχαριστούμε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες που μας βοήθησαν αλλά άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια»

Για να λάβει την απάντηση του παρουσιαστή: «Και η πνευματική βοήθεια καλή είναι γέροντα αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι το βασικό ζήτημα το οποίο κατευθύνει τις καταστάσεις και το ξέρουμε» διακόπτοντας εντελώς άγαρμπα και απότομα τον αρχιμανδρίτη.

Δείτε εδώ το video:

Δεν προκαλεί εντύπωση που πληθαίνουν οι κραυγές ενάντια στην κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις φλόγες πολλές περιοχές της χώρας, με τον κρατικό μηχανισμό να υποδεικνύει τεράστια ολιγωρία και καθυστερήσεις.

Πηγή: newsone.gr