Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δημιούργησαν μία πανέμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τους ίδιους και τα τρία παιδιά τους, γι’ αυτό και το διαζύγιό τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Εκτός, όμως, από τα τρία παιδιά, το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια σπουδαία περιουσία σε ακίνητα, μετρητά, επενδύσεις και πολλά ακόμη, την οποία και έπρεπε να μοιράσει.

Η περιουσία που πέρασε στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό, το οποίο συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη, όπως, επίσης και η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της.

Κτηματομεσίτες κάνουν λόγο για ένα οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή, όπου διαθέτει υπέροχη θέα. Η έκταση αυτή επίσης έμεινε στην παρουσιάστρια, ενώ μετά από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η παρουσιάστρια.

Στον Γιάννη Λάτσιο έμεινε επίσης και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία, ενώ σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική, αλλά καθώς δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία, αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν.

Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε, όπως είναι φυσικό, στα παιδιά τους. Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη, όπως επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια.

Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη έκαναν σκληρή διαπραγμάτευση για τα μετρητά

Όσον αφορά τα μετρητά που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι κι είχαν αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους, έγινε η πιο σκληρή διαπραγμάτευση.

Την επιμέλεια των παιδιών ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.

in.gr

Πηγή: newsone.gr