Μανούλα για πρώτη φορά έγινε στις 24 Φεβρουαρίου η Εύα Καϊλή όπως αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr γέννησε ένα υγιέστατό κοριτσάκι το οποίο θα ονομάσει Αριάνα. Η ίδια, είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αλλά και τη γέννα όλο αυτό το διάστημα. Πατέρας του μωρού είναι ο Ιταλός σύντροφος της ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Τι είπε πρόσφατα η Εύα Καΐλή στον Δημήτρη Δανίκα για τη σχέση τους

Συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και τον Δημήτρη Δανίκα έδωσε πρόσφατα η Εύα Καΐλή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον 33χρονο Ιταλό. Ακολουθεί ο διάλογος με τον δημοσιογράφο:

Για πες μου τώρα, είσαι ερωτευμένη;

«Βεβαίως, έχω σχέση πολλά χρόνια τώρα. Μαζί έχουμε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα».

– Ποιος είναι;

«Ενα παιδί από το Μιλάνο που μένει και δουλεύει στις Βρυξέλλες. Είναι σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωκοινοβούλιο».

– Και εκείνος ερωτευμένος μαζί σου;

«Πώς αλλιώς».

– Και ποιος ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου;

«Δεν τον έχω βρει ακόμα. Ισως ο επόμενος. Ισως ο Ιταλός».

– Πώς σου ξέφυγε ο γάμος;

«Εμένα πώς μου ξέφυγε; Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες. Και μάλιστα όταν δεν έχεις μια συγκεκριμένη βάση. Ολα αυτά δυσκολεύουν τα πράγματα. Επίσης ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου τον γάμο. Μακριά από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μια γυναίκα αργήσει να “αποκατασταθεί” θα έρθει η καταστροφή».

– Ανεξάρτητη, λοιπόν.

«Ολοι ανεξάρτητοι είμαστε. Δεν έχω στο μυαλό μου τα πολλά “πρέπει”».

f6
f7

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ο Φραντσέσκο μεγάλωσε στο Μιλάνο και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο της πόλης. Η επαγγελματική πορεία του στη γραφειοκρατία των Βρυξελλών ουσιαστικά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2008 αναζητώντας μια προσφορά πρακτικής άσκησης στο Ευρωκοινοβούλιο. Είναι επίμονος και φιλόδοξος. Συμμετέχει σε ένα συνέδριο με θέμα την Ευρώπη και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Στο τέλος των εργασιών πλησιάζει συμπατριώτη του ευρωβουλευτή και τον ρωτά αν θα μπορούσε να κάνει πρακτική άσκηση στο γραφείο του, καθώς το επόμενο διάστημα θα βρισκόταν στη βελγική πρωτεύουσα με το πρόγραμμα Erasmus.

Μετά από μια σύντομη συνέντευξη στο Μιλάνο, τον Φεβρουάριο του 2009 ξεκινά την πρώτη του εργασιακή εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο ως ασκούμενος και μετά από 1,5 χρόνο υπογράφει την πρώτη του σύμβαση εργασίας ως κοινοβουλευτικός βοηθός.

Απασχολείται με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα σχεδιασμού έργων και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Δηλαδή με όλα τα στάδια της διαχείρισης ενός έργου: από την ένταξή του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ως την τελική αξιολόγησή του.

Εχει επαφές με βουλευτές, πολιτικούς, θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ΜΚΟ και πρεσβείες. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει σπουδαίες προσωπικότητες. Το 2017 συναντά ως μέλος ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας τον Δαλάι Λάμα στην ινδική πόλη Νταραμσάλα, όπου βρίσκεται η κατοικία του πνευματικού ηγέτη αλλά και η Κεντρική Θιβετιανή Διοίκηση.

Πέρα από τις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εμπειρίες του στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο Φραντσέσκο είναι ένας νέος άνθρωπος που απολαμβάνει τη ζωή. Η μεγάλη του αγάπη δεν είναι άλλη από την ιστιοπλοΐα και το απέραντο γαλάζιο.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr