Τα μαλλιά για κάθε άνδρα είναι σύμβολο νεότητας και γοητείας. Μπορεί οι άνδρες να μην πηγαίνουν στο κομμωτήριο τόσο συχνά όσο οι γυναίκες, αλλά σίγουρα νοιάζονται για τα μαλλιά τους και τα θεωρούν από τα πιο ισχυρά σημεία της εικόνας τους καθώς κακά τα ψέματα ένα όμορφο κεφάλι δεν περνά απαρατήρητο.

Της: Έπη Τρίμη

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η τριχόπτωση και η δημιουργία φαλάκρας είναι τα προβλήματα σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση που αφορούν και φοβίζουν τους περισσότερους άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικού στάτους.Εν ολίγοις, οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν φαλακροί και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν ή ακόμη και για να το αποτρέψουν είτε είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, είτε διάσημοι.

Ας δούμε κάποιους διάσημους που αποτόλμησαν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών.

Το καλό των διασήμων που ακολουθούν είναι πως ήξεραν τι εστί μέτρο και βελτίωσαν την εικόνα τους χωρίς το αποτέλεσμα να είναι κραυγαλέο. Καλά έκαναν και εμπιστεύτηκαν έναν χειρουργό καθώς οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση που προσδίδει αυτοπεποίθηση είναι θεμιτή.

1.Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εντελώς ακομπλεξάριστος παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας θέλησε να ανανεωθεί σωματικά και ψυχικά.Έτσι, αποφάσισε να επισκεφτεί έναν ειδικό και να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Πράγματι, το αποτέλεσμα είναι άριστο και του πηγαίνει!

2.Ντέμης Νικολαΐδης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αντιμετώπιζε και ο ίδιος αραίωση των μαλλιών του και προέβη σε εμφύτευση μαλλιών. Δεν το  παράκανε και ενώ φαίνεται ακόμη μια μπροστινή αραίωση το αποτέλεσμα φαίνεται απολύτως φυσικό.

3.Λευτέρης Πανταζής

Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει σχετικά:«Άρχισα σιγά-σιγά να χάνω τα μαλλιά μου και έκανα θεραπείες. Και μετά έβαλα μαλλιά».Επίσης, έχει παραδεχτεί ότι τα βάφει. Το καλό είναι πως το αποτέλεσμα δείχνει καλό πάνω του καθώς έβαλε τόσα μαλλιά ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά φυσικό.

4.Στέλιος Ρόκκος

Ο τραγουδιστής όχι μόνον δεν είχε πρόβλημα να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών αλλά θέλησε όπως θα δείτε και στο βίντεο να μοιραστεί τη διαδικασία με τους θαυμαστές του. Έτσι, ο τραγουδιστής αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του γνωστού πλαστικού χειρουργού Dr Γκούρα. Ο Στέλιος Ρόκκος πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο ιατρείο του για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και δέχτηκε να βιντεοσκοπηθεί όλη η διαδικασία.

5.Κρατερός Κατσούλης

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει εμφύτευση.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με το πριν και το μετά την εμφύτευση, γράφοντας “Το πριν και το μετά! Μόνη σταθερή αξία ο γιατρός μας! Όμορφος πριν όμορφος και μετά! Εμάς, μας φτιάχνει σιγά-σιγά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας λοιπόν Ιωάννη Γκούρα και στην απίστευτη ομάδα του για την απίστευτη ακρίβεια και την εξαιρετική προσοχή και αγάπη στην υπέροχη δουλειά τους, και στα μοναδικά χαμόγελα τους!!”.

6.Αλέκος Συσσονβίτης

Ο διάσημος ηθοποιός είχε πάντοτε λίγα μαλλιά και συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπιζόταν στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ξάνει προσθετική και εκείνη την περίοδο για ένα μικρό διάσημα είχε βάψει και ξανθά τα μαλλιά του όντας κυριολεκτικά ένας άλλος άνθρωπος.

7.Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης πήγε στην Τουρκία και έκανε προσθετική μαλλιών. Και είναι γεγονός πως του έκαναν εξαιρετική δουλειά καθώς το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό καθώς είχε έντονη αραίωση στο μπροστινό τμήμα  του κεφαλιού του,

Πηγή: newsone.gr