Αρχική LIFESTYLE Evangeline Lilly: Η ντροπιαστική στιγμή με τον Michael Douglas – «Του είπα...

Evangeline Lilly: Η ντροπιαστική στιγμή με τον Michael Douglas – «Του είπα ότι θέλω να τον…»

109
0

Η Evangeline Lilly μοιράστηκε μια ντροπιαστική στιγμή που βίωσε με τον συμπρωταγωνιστή της, Michael Douglas, όταν του είπε ότι θέλει να τον… π@@@@ει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jonathan Ross, η 43χρονη σταρ θυμήθηκε μια στιγμή στα γυρίσματα όπου είπε στον βετεράνο ηθοποιό, 78 ετών, και στη Michelle Pfeiffer, 64 ετών, ότι ήταν «GILFs» . Οι τρεις τους συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Marvel, «Ant-Man And The Wasp: Quantumania», όπου στο αστεράτο καστ εκτός από τα γνώριμα πρόσωπα του Michael και της Michelle, βλέπουμε και τους νέους αστέρες της Marvel, Bill Murray και Kathryn Newton.

Η Evangeline Lilly μοιράστηκε μια ντροπιαστική στιγμή που βίωσε με τον συμπρωταγωνιστή της, Michael Douglas, όταν του είπε ότι θέλει να τον… π@@@@ει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jonathan Ross, η 43χρονη σταρ θυμήθηκε μια στιγμή στα γυρίσματα όπου είπε στον βετεράνο ηθοποιό, 78 ετών, και στη Michelle Pfeiffer, 64 ετών, ότι ήταν “GILFs” . Οι τρεις τους συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Marvel, “Ant-Man And The Wasp: Quantumania”, όπου στο αστεράτο καστ εκτός από τα γνώριμα πρόσωπα του Michael και της Michelle, βλέπουμε και τους νέους αστέρες της Marvel, Bill Murray και Kathryn Newton.

Ωστόσο, η Evangeline μίλησε για μια συγκεκριμένη στιγμή στα γυρισμάτων που την άφησε κατακόκκινη.

“Ήταν αυτή η μέρα στα γυρίσματα, κάναμε μια σκηνή σ’ ένα εστιατόριο και ήμασταν σε μια αίθουσα αναμονής, οπότε κάναμε το γύρισμα στην αίθουσα αναμονής, όπου ήταν και παιδιά. “Στράφηκα στον Michael και τη Michelle και είπα: Ξέρετε, εσείς είστε πραγματικοί GILFs. Ο Michael δεν είχε ιδέα. Με ρώτησε: Τι είναι ο GILF; Αντί να είμαι ψύχραιμη, μπροστά σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο παιδιά είπα: Είναι ο παππούς που θα ήθελα να π@@@@ω. Και αμέσως μετά συνειδητοποίησα ότι είχα πει στον Michael Douglas ότι θα ήθελα να τον π@@@@ω, κάτι που δεν πρέπει να λες μπροστά σε ένα μάτσο παιδιά, ουπς!”

Η Evangeline Lilly προκάλεσε έκπληξη όταν αποκάλυψε την… ασυνήθιστη αγάπη της για τους λοβούς των αυτιών.

Είπε: “Οι καλύτεροι λοβοί στον κόσμο είναι πραγματικά οι λοβοί των ηλικιωμένων Άγγλων κυρίων. Κρέμονται πολύ χαμηλά”, ενώ στο ερώτημα αν θα ήθελε να αγγίξει και τους λοβούς του βασιλιά Κάρολου, σημείωσε: “Θα το έκανε στο λεπτό! Έλα! Θα το έκανα! Μου αρέσει το κρέας των λοβών. Μ’ αρέσει να το χαϊδεύω! Δεν είναι κάτι σεξουαλικό.”

Πηγή: newsone.gr