Ο Ευάγγελος Χαλιώτης  «τα σπάει» στην Αμερική. Έχει παίξει στο video clip της Cardi B, του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και έχει συνεργαστεί με την Πάρις Χίλτον.

Επίσης, έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και δηλώνει φουλ ερωτευμένος.

Ο νεαρός που κάνει περήφανη την Ελλάδα στις πασαρέλες του εξωτερικού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και είπε πολλά.

«Πήρα την απόφαση να πάω στο Λος Άντζελες πριν από τρία χρόνια. Ήθελα να δώσω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου, και μέσω του modelling έψαχνα πρακτορεία στο εξωτερικό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έπαιζα επαγγελματικά ποδόσφαιρο, έφτασα μέχρι Β’ Εθνική. Από όταν κατάλαβα ότι δε θα παίξω Α’ Εθνική το παράτησα».

«Με κάλεσε στο σπίτι της»

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στο video clip της Cardi B.

«Έπαιξα γυμνός. Μέρος της δουλείας είναι και αυτό. Μόνο υπερήφανος και τυχερός νιώθω για τη συνεργασία μου μαζί της. Ακόμα και την ημέρα των γυρισμάτων, είχαν επιλέξει τρία μοντέλα, και δεν ξέραμε ποιος θα παίξει. Τελικά, με έδειξε εκείνη με το δάχτυλό της και με επέλεξε. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι πολύ γλυκός. Μετά το video clip με κάλεσε στο σπίτι της, αλλά βέβαια δεν πήγα ποτέ», περιέγραψε.

«Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν πιο ψυχρός και πιο προσηλωμένος στο project. Ακόμα έχω συνεργαστεί με την Πάρις Χίλτον σε ένα video clip. Είναι ένας άνθρωπος πολύ απλός και προσιτός», συνέχισε.

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα στο Instagram όταν συμμετείχα σε ένα video στο Buzzfeed. Από ερωτικά μηνύματα, μέχρι να μου ζητάνε να τους μάθω ελληνικά», είπε ακόμα το νεαρό μοντέλο.

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα ήταν ότι έχω φτιάξει πρωινό το πρωί, και μετά καθάρισα», ανέφερε ο ίδιος και αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά σε αεροπλάνο.

«Είμαι σε σχέση με μία ηθοποιό. Σίγουρα ο γάμος είναι στα σχέδιά μου, αλλά όχι στα άμεσα», κατέληξε.

Πηγή: newsone.gr