Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγαρη για την προσωπική της ζωή και για την κόρη της.

Η δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, για την σχέση με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, για τον σύντροφό της, Σταύρο, αλλά και για τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο.

Στη ζωή πώς αντιμετωπίζεις τα λαμόγια;

Τύπου Φάλσταφ, ανώδυνα. Δεν είμαι άνθρωπος εκδικητικός, μπορεί να τσαντιστώ, να πω εκείνη την ώρα πως αισθάνομαι και μετά το ξεχνώ. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναλωθώ σε τέτοιου είδους πράγματα. Το βρίσκω εξαιρετική κατινιά και θεωρώ ότι είμαι πολύ πιο δυνατή για την οποιοδήποτε κατάσταση που μπορεί να μου προξενήσει κάποιος. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να με δω ως θύμα.
Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μου και αναλόγως αντιδρώ, βάζοντας όρια και μερικές φορές αυστηρά όρια, όλα αυτό είναι ένας παράξενος αυτοματισμός επιβίωσης που έχω.

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια: Δυστυχώς, η επικαιρότητα είναι γεμάτη από περιστατικά κακοποίησης

Είμαι φύση και θέση υπέρ της λύσης και πάντα πιστεύω ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης, είμαι μέρος του προβλήματος. Δεν αφήνω γύρω μου χώρο για να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές και κάποιες φορές μπορεί να έχω πάρει θέση χωρίς να μου πέφτει λόγος, μόνο και μόνο γιατί κάπως πρέπει να ηρεμήσουν οι καταστάσεις. Με την συζήτηση μπορεί να λύσεις πράγματα, εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι του λες, είναι εμπαθής, επιμένει και μετά γίνεται κακοποιητικός εφ’ όλης της ύλης. Εκεί πρέπει να μπαίνει ένα στοπ. Αν κάποιος είναι κακοποιητικός, εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κακό, εκτός κι αν με χτυπήσει.

Ο λεκτικά κακοποιητικός δε με αφορά καθόλου, γιατί, αν συμπεριφέρεται έτσι, εκτίθεται μόνος του. Εκείνος προσβάλλει τον εαυτό του μέσα από αυτή τη συμπεριφορά. Δε νομίζω ότι υπάρχει δουλειά που να μην παρατηρείται ένα είδος λεκτικής βίας με κάποιον τρόπο. Πρέπει να μπουν κάποιες λεπτές γραμμές για να υπάρχει ισορροπία έτσι ώστε η ζωή όλων μας να είναι καλύτερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αν αντιληφθούμε πως όλοι είμαστε διαφορετικοί θα καταλάβουμε πόσο θα πρέπει να σεβόμαστε αυτή την διαφορετικότητα και να μη τη φοβόμαστε!

«Η Αφροδίτη έχει μία αδελφή και έτσι η οικογένεια μας έχει μεγαλώσει»

Πως είναι να παίζεις μαζί με τον πρώην σύζυγό σου;

Με τον Γιώργο, επειδή είμαστε φίλοι, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συνεργαζόμαστε. Έχει ξεχαστεί ότι κάποτε εμείς ήμασταν σύζυγοι, είναι πολλά τα χρόνια του χωρισμού. Έτσι κι αλλιώς, ο Γιώργος έχει παντρευτεί τη Δήμητρα Βαμβακάρη, και αυτή είναι ηθοποιός, ένα εξαιρετικό πλάσμα, με την οποία έχουν κάνει μια υπέροχη κόρη! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί η Αφροδίτη έχει μία αδελφή και έτσι η οικογένεια μας έχει μεγαλώσει.

Ιωάννα Σουλιώτη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν τρώω κρέας, έφαγα μετά από αρκετό καιρό κι έβαλα τα κλάματα»


Μέσα σε όλα αυτά έχεις κι ευτυχισμένη προσωπική ζωή, είσαι ερωτευμένη γυναίκα. Βρίσκεις χρόνο για τον Σταυρό;

Με τον σύντροφό μου βρισκόμαστε αργά το βράδυ αναγκαστικά, δεν έχουμε κι άλλη επιλογή. Το ρυθμίζουμε αυτό μεταξύ μας με κάποιο τρόπο μαγικό. Είμαστε εφτά χρόνια μαζί και δεν υπάρχει φαγούρα, δεν υπήρξε ποτέ.

Εβελίνα Παπούλια: Νιώθω πιο παντρεμένη από ποτέ στη σχέση αυτή

Σε αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου;

Νιώθω πιο παντρεμένη από ποτέ στη σχέση αυτή. Δεν πιστεύω ότι το στεφάνι κάνει την σχέση. Το στεφάνι κάνει τη νομιμοποίηση της σχέσης και αν είσαι ρομαντικός γύρω από αυτό το μυστήριο, απλά επισφραγίζει τον έρωτα και την αγάπη. Είμαι υπέρ για όσους πιστεύουν ότι με το γάμο νιώθουνε ολοκληρωμένη στη σχέση τους. Είναι όμορφος ο γάμος, από κει και έπειτα είναι να ταιριάζει στον καθένα.

Τι θα έλεγες την κόρη σου αν ήθελε να παντρευτεί;

Με την Αφροδίτη μοιραζόμαστε τα πάντα. Εννοείται, γιατί να μην παντρευτεί; Σε αυτή την ηλικία φαίνεται υπερβολή, αλλά από κει και έπειτα δεν ξέρεις ποτέ πως έρχεται η ζωή και τι θέλεις. Εγώ δεν μπορώ να βάλω stop στα θέλω της κόρης μου. Θέλω να κάνει αυτά που πραγματικά νιώθει, ακόμα κι αν είναι λάθος για μένα. Δεν έχει σημασία, μπορεί να είναι το σωστό για εκείνη.
Και πως θα αντιδρούσες αν σου έλεγε ότι είναι έγκυος;

Αυτό θα ήταν μεγάλη μου χαρά! Θα τα παρατούσα όλα για να κρατάω το παιδί! Δεν είναι της παρούσης, αλλά θέλω πολύ κάποια στιγμή να γίνω γιαγιά… Με μεγάλη χαρά.

 Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr