Για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, τα περιστατικά βίας και τους συναδέλφους της που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά, μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου

Για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, τα περιστατικά βίας και τους συναδέλφους της που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά, μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Αναφερόμενη στο θέμα των ημερών, η ηθοποιός είπε πως «θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

«Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο» συμπλήρωσε.

Για τη ζωή της ως παντρεμένη ανέφερε πως «μου προκαλεί αμηχανία να μιλάω γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής έχω μάθει πως η ζωή μας εκπλήσσει διαρκώς και απροειδοποίητα οπότε περιμένω όποια εξέλιξη με χαρά και περιέργεια».

in.gr

Πηγή: newsone.gr