Η Εύη Δρούτσα, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έδωσε συνέντευξη στον Δημήτρη Παπανώτα και το Happy Day και μίλησε για τη σχέση της με τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Καρρά και στα κιλά που έχει πάρει.

Η σχέση της Εύης Δρούτσα με τους καλλιτέχνες

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε πως ήταν από τους μόνους στιχουργούς που δε θέλησε να έχει ποτέ κοινωνικά πάρε-δώσε, όμως, έκανε παρέα με κάποιους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο και ανέφερε με ποιους. «Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα».

Στο μεταξύ, η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την πικρία της, υπογραμμίζοντας «με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Τερζή» και πρόσθεσε για τους τραγουδιστές που αισθάνονται σταρς «δεν έχω πίκρα που δε μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα, να με έπαιρναν ένα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα».

Η Εύη Δρούτσα ενοχλείται που ο Βασίλης Καρράς πάχυνε και δεν μπορεί ν’ αναπνεύσει

Τέλος, μίλησε και για τον Βασίλη Καρρά, επισημαίνοντας «με ενοχλεί ο Καρράς που έχει παχύνει τόσο, δε μπορείς να είσαι τόσο παχύς και να μη μπορείς να αναπνεύσεις. Για σένα και τον άλλο που σε βλέπει».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr