Νικολέτα Βλαβιανού: Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», εμφανίστηκε έξαλλη. Ο λόγος είναι μία συνάδελφός της που συμμετέχει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Ελληνίδα ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτησή της στο Facebook. Σε αυτή ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί διαγνωστικό κέντρο για να κάνει το τεστ κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19). Ωστόσο, μια συνάδελφός της ερχόμενη απαίτησε να περάσει πρώτη παρακάμπτοντας την σειρά προτεραιότητας. Αναλυτικότερα:

Νικολέτα Βλαβιανού: Όσα ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της στο Facebook

«Άγριες μέλισσες…. καλάμια και λοιπά είδη…. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»…. Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19…. Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού, εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους ( όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….

Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …( άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες …). Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε ( λόγω μασκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ.που ήταν μαζί μου ( γνωστή ηθοποιος επισης..) βρισκομαστε σε καθημερινά γυρίσματα…. Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία ( λες και δεν υπάρχει άλλο σηριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)

Νικολέτα Βλαβιανού: Τι έγραψε στη συνέχεια της ανάρτησής της στο Facebook

Που παίζετε εσείς ;;;

Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα …( σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …). Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος ,μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. ( από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα ( μας …)ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….

Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω.. Η βασίλισσα ( που επαναλαμβάνω ,γνωριζομαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …

Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου ;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα έλεος !!! Και να φανταστεί κανεις πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διονυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών … εεεε ντροπή πιά …!!!!Επιτέλους Έχει και η αγένεια όπως και η «χαζομάρα» τα όρια της …».

Ν. Βλαβιανού: Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Facebook

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr