Οι καταγγελίες που έχουν γίνει από ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου, ολοένα και πληθαίνουν, απασχολώντας ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη Βάσια Τριφύλλη για να μιλήσουν για το φλέγον θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η Βάσια Τριφύλλη έκπληκτη άκουσε πως η Φιλίτσα Καλογεράκου, την οποία και γνωρίζει προσωπικά, έπεσε θύμα παρενόχλησης από γνωστό σεναριογράφο.

Ο δικηγόρος της Καλογεράκου Στέλιος Σούρλας, ανέφερε στην εκπομπή ότι η εν λόγω ηθοποιός κατέθεσε μήνυση στο συγκεκριμένο σεναριογράφο, καθώς επίσης τον κατήγγειλε και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.

Η Βάσια Τριφύλλη έμεινε άναυδη με όσα άκουσε και ξέσπασε λέγοντας ότι «η Φιλίτσα είναι και τσαούσα και απορώ που δεν τον μπούφλισε. Η ηθική της κυρίας Καλογεράκου είναι ένα άλλο θέμα από το αν έχει δικαίωμα ο κάθε μ@λ@κ@ς να απλώνει χέρι όπου θέλει. Άνδρας και γυναίκα. Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής έμεινε άφωνη από την βρισιά που χρησιμοποίησε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και της ζήτησε να την πάρει πίσω, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να της ζητά να προσέχει τι λέει. Και έτσι έγινε, όμως η Βάσια Τριφύλλη επέμεινε στην άποψη της περί εκμετάλλευσης καταστάσεων.

Πηγή: newsone.gr