Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός για τη Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο. Η σχέση του ζευγαριού δοκιμάστηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο φαίνεται πως δεν ευδοκίμησε και έτσι μοιραία γράφτηκε το τέλος. Όσο κι αν επιδίωξαν να σώσουν αυτό που είχαν οι προσπάθειες αποδείχτηκαν άκαρπες. Τι συνέβη όμως και έφτασαν στον χωρισμό ενώ συγκατοικούσαν;

Οι πληροφορίες του περιοδικού Ciao αναφέρουν ότι ανάμεσά τους έχει μπει ένα τρίτο πρόσωπο. Η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη και τους απομάκρυνε πολύ τον έναν από τον άλλον. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την κρίση ήταν πολλοί και αποδείχθηκαν αξεπέραστοι.

Την περίοδο της καραντίνας βλέπονταν ελάχιστα και από τη μια η Φαίη είχε αφιερωθεί στα παιδιά της και τη δουλειά της, ενώ εκείνος είχε αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του. Και μέσα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, όπως αναφέρουν οι πηγές, προέκυψε και μια γνωριμία, με μια αρκετά νεότερή του γυναίκα, μια γνωριμία η οποία αποτέλεσε και τον τελικό λόγο του χωρισμού του από τη Φαίη Σκορδά.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο χωρισμός είναι οριστικός και κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες και πλέον σε αυτές προστέθηκε και η «άλλη» γυναίκα.  Η ίδια η Φαίη είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή τη σχέση και να μην συγχωρήσει τον πρώην πλέον σύντροφό της.

in.gr

Πηγή: newsone.gr