Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στη Μάλσοβα της Μάνης, έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η βάφτιση του μικρότερου γιου της Φανής Χαλκιά και του Λούη Καραμάνου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο, με νονούς δύο φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τη showbiz. Σημειώνεται ότι ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος πήρε το όνομα του παππού του, από την πλευρά της μητέρας του Φανής, ενώ ο μόλις δύο ετών αδελφός του λέγεται Πέτρος, έχοντας πάρει παραδοσιακά το δικό του όνομα από τον άλλο παππού, τον πατέρα του Λούη. Μάλιστα, είχε βαφτιστεί κι εκείνος στην ίδια εκκλησία με τον Κωνσταντίνο το 2018.

Χαλκιά 4

Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι του γνωστού επιχειρηματία και της ολυμπιονίκου χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Καλογριά, όπου έγινε πάρτι με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός στο beach bar που βρίσκεται εκεί και ανήκει στον Λούη Καραμάνο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο anchorman του Alpha Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα και τις κόρες τους, αλλά και ο φιλότεχνος δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός με την παρέα του.

image 3image 1 1

Οσο για τη μεγάλη έκπληξη, δεν ήταν άλλη από τη live εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη με την μπάντα του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και κριτής στο «Voice» διασκέδασε τους προσκεκλημένους στο πάρτι της βάφτισης του Κωνσταντίνου ερμηνεύοντας επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του, όπως επίσης και άλλα, παλιά και καινούργια, αγαπημένα τραγούδια. Αναπόφευκτα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διοχετεύτηκαν στα social media από το γεγονός ήταν πολλά.

Για την ιστορία, η Φανή Χαλκιά και ο Λούης (από το Ηλίας) Καραμάνος γνωρίζονταν και έκαναν παρέα ως φίλοι αρκετά χρόνια προτού προχωρήσουν σε σχέση. Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χάθηκαν για περίπου μία δεκαετία και, μόλις βρέθηκαν ξανά, το ειδύλλιό τους «φούντωσε». Οπως έχει αποκαλύψει η αθλήτρια σε συνέντευξή της στο παρελθόν, έμειναν μαζί από την πρώτη εβδομάδα που έγιναν ζευγάρι και μέσα σε έναν μήνα εκείνη έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Πέτρο. Ε, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: γάμος, βάφτιση και τώρα κι άλλη βάφτιση! Να τους ζήσουν τ’ αγόρια τους!

Πηγή: newsone.gr