Η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Φένια Τσικιτίκου έπρεπε να δείξουν συγκέντρωση, ταχύτητα κι ευστροφία για να ανταπεξέλθουν στους γύρους των δοκιμασιών, αλλά μόνο μία κατάφερε να έχει τον καλύτερο χρόνο κι άρα να πάρει τη νίκη στη «Φάρμα»
Την 12η εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες – αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Η αρχηγός Κυριακή Κατσογρεσάκη επέλεξε για πρώτη μονομάχο τη Μαρία Μιχαλοπούλου και στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο επέλεξε γι’ αντίπαλό της, τη Φένια Τσικιτίκου. Οι δύο γυναίκες διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου η καθεμιά αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία. Τελικά, εκείνη που τα πήγε καλύτερα στα τέσσερα πρώτα αγωνίσματα ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η Φένια αποχώρησε συγκινημένη από τη «Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη να της αναφέρει ότι ήταν λογικό μετά την αδελφή της, να αποχωρήσει η ίδια. Οι συμπαίκτες της την σήκωσαν στον αέρα και την αγκάλιασαν με αγάπη

in.gr

Πηγή: newsone.gr