Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τους Πυξ Λαξ φυσικά να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

«Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας από την αρχή, δεν ξέρω αν είχαν γίνει οι Πυξ Λαξ. Τραβούσε μπροστά με ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Όπως επίσης για να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναυλίες, που έγινε απλό τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων επτά άτομα, δώδεκα και κανέναν ή έναν» είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Έχομε περάσει από διάφορες καταστάσεις και πολύ ωφέλιμες. Βέβαια και το σκεφτόμασταν να το τελειώνουμε ή και να πάμε εκτός Ελλάδος. Είχαμε φτιάξει με τον αδερφό μου μαγαζί με πίτσες για να καταφέρουμε να ζήσουμε κάπως» κατέληξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο»

Πηγή: newsone.gr